Manna Ori Een wereld vol kleur 2018
 • Over

  scissors

  Beste bezoeker, hallo

  Graag maak ik hier even persoonlijk kennis met u. Mijn naam is Manna (ook wel bekend als Marten Sale Brouwer). Ik ben beeldend kunstenaar en
  papier kunstenaar. De laatste jaren heb ik me met name op het laatste geconcentreerd, de papier vouw kunst. Inmiddels heb ik veel eigen ontwerpen, waarvan u al enkele heeft kunnen bekijken op deze pagina.

  Al een geruime periode ben ik bezig met het bedenken en uitvoeren verschillende creatieve projecten. Vaak ontstaan de idee├źn voor die projecten vanuit een persoonlijk idealisme. Ik wil graag dat iedereen een plekje heeft in deze wereld en er probeert met elkaar iets van te maken.

  Ook is het bedenken van de projecten ook een persoonlijke zoektocht naar vrede in mezelf en met elkaar. Hoe draag ik mijn steentje bij aan de maatschappij? Hoe kan ik vrede vinden met alles wat bij het leven kijken komt?

  Ik weet dat meer mensen worstelen met deze vragen. Ik denk dat het goed is om elkaar te helpen bij dit zoekproces. Ik hoop dan ook dat de projecten die ik met geweldige vrijwilligers opzet daaraan bij kunnen dragen. Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via de mail: mannaori@gmail.com

  Zie ook het artikel in de Leeuwarder Courant > origamikunstenaar in Japan met twee wereldrecords

  Vriendelijke groeten, Marten Sale Brouwer ( Manna Ori )

  Mannaori

  1000 kraanvogels uit 1 stuk papier

Comments are closed.